GIGASET Maxwell 3 en Basic gecertificeerd voor ClearVox NEXXT

ls dit bericht niet correct wordt weergegeven, klik dan hier.

Nieuwsbrief december 19, 2016

Maxwell 3 en Basic gecertificeerd voor ClearVox-platform

ClearVox is nu Interop Comfort Partner

Wij hebben ClearVox tot Interop Comfort Partner benoemd. Vanaf nu zijn alle VoIP- en SIP-producten van Gigaset pro gecertificeerd voor het ClearVox-platform, inclusief de nieuwe Maxwell 3 en Maxwell Basic.

De Interop Comfort Partner-status van ClearVox betekent dat u als reseller eindgebruikers nu nog eenvoudiger kunt voorzien van een totaaloplossing, bestaande uit Gigaset pro-producten in combinatie met het ClearVox-platform, dankzij autoprovisioning.

1. Ook bent u nu in staat de Gigaset pro-devices te bedienen en programmeren vanuit het ClearVox-platform – bijvoorbeeld toestellen met BLF-toetsen – zodat dit niet langer per toestel hoeft te gebeuren.
  2. Een nieuw toestel aansluiten is bijzonder eenvoudig dankzij SIP-multicast. Bij het scanproces van nieuw aansluitingen op het platform wordt automatisch een lijst met Gigaset pro-toestellen gegenereerd. Met één vinkje wordt het toestel vervolgens direct opgenomen in het systeem en is het zo goed als klaar voor gebruik.

Onze gecertificeerde producten

Op onze wiki vind je alle details van de certificering en compatibiliteit.

Wat maakt het ClearVox-platform uniek

Via het ClearVox-platform worden telefoniediensten in de Benelux geleverd. ClearVox biedt zowel on-premise als cloudoplossingen, gebaseerd op IP PBX. Het bedrijf staat voor eenvoudig gebruik en lage investerings- en gesprekskosten. Het platform is schaalbaar tot vijfhonderd werkplekken en kent onder andere automatische back-upsystemen, ongelimiteerde gespreksopnames en wallboards. ClearVox wordt exclusief verkocht via telecomdistributeur BusinessCom. Het platform is natuurlijk compatibel met SIP-trunks van veel serviceproviders, en daarnaast met het MyConnect-platform waarvoor de Gigaset pro-producten ook gecertificeerd zijn.

Wil je meer weten? Bezoek onze site, onze wiki of bel direct met de BusinessCom/Televersal,
op +31 413 - 724200.

Met vriendelijke groet,

Uw Gigaset pro Team.