OpenStage WL3 Registeren op Osbiz V2R2

In de bijgesloten handleiding wordt beschreven hoe een OpenScape WL3 SIP Endpoint geconfigureerd dient te worden om als SIP Client aangemeld te worden op de OpenScape Business systemen.

Voor u begint:

1. Zorg dat er een SIP-Client is aangemaakt op de OpenScape Business.
  2. In deze beschrijving gaan we als voorbeeld uit van een geconfigureerde SIP Endpoint op de OpenScape Business met actieve authenticatie.
  3. Zorg ervoor dat de SSID en wachtwoord van het Wifi netwerk bekend zijn.
  4. Zorg voor een programmeer cradle en de WinPDM software.
  5. Laatste software stand WL3 software

Zie voor verdere beschrijving de bijlage: