Mogelijkheden 2e oproep / aankloppen met Cordless IP DECT

Het is mogelijk om bij Cordless IP DECT SIP-Phone / DECT Phone een 2e oproep aan te nemen op de handset. Dit wordt ook wel aankloppen genoemd.

Aankloppen (Call waiting) dient op twee plekken geconfigureerd te worden:

• Op het Cordless IP systeem
  • Op de handset zelf welke aankloppen geactiveerd wil hebben

1). Configuratie Cordless IP:

• Log in op de HiPath Cordless IP omgeving
  • Klik op Group
  • Activeer de CW (CallWaiting) Enabled checkbox

2). Configuratie handset:

• Druk op de INT toets
  • Selecteer met de pijtjes (in het display) Telefonie en vervolgens OK
  • Selecteer met de pijtjes (in het display) Aankloppen en vervolgens OK
  • Aankloppen is op de handset's standaard gedeactiveerd
  • Selecteer met de pijtjes (in het display) gedeactiveerd en vervolgens OK

• Er staat nu geactiveerd
  • Druk een aantal keren op de dubbele pijlen naar links tot dat je weer in het beginscherm bent

3). Werking

• Handset is ingesprek
  • Bij een 2e oproep hoort men een aankloptoon en er verschijnt Aankloppen in het display
  • Druk op Menu
  • Standaard staat Oproep beantw. geselecteerd
  • Druk nu op OK
  • De 2e oproep is nu beantwoord

Het is ook mogelijk om met deze instellingen te schakelen tussen de twee oproepen (makelen).