Product Phase Out OpenScape Office V3 MX/LX

Per 30 september 2017 zullen alle productactiviteiten op OpenScape Office worden gestopt.

Opvolger voor de OpenScape Office is de OpenScape Business. De upgrade licentie blijft hiervoor gewoon beschikbaar. (L30250-U622-B681). Deze upgrade is gratis echter moet er wel rekening worden gehouden met:

• Het toevoegen van OpenScape Business hardware, indien van toepassing.
  • Het toevoegen van Trunk licenties (voor de ISDN30 en SIP Trunks)
  • Het toevoegen van TDM licenties voor de analoge devices die aangesloten zijn op de analoge poorten van de OpenScape Office MX.
  • Extra IP user licenties indien mobillity is toegepast. Per Comfort Plus gebruiker ontvang je 1 IP User licentie voor de OpenScape Business.
  • Indien het een netwerk betreft dient u ook de netwerk licenties toe te voegen.

In de bijlage treft u de aankondiging van Unify aan.