Lopende storingen My-Connect diensten.

In de onderstaande comments vind u lopende storingen.

Automatisch een E-mail ontvangen bij een update in dit artikel ?

Klik dan rechtsboven op de groene knop "Volgen".

Oude meldingen blijven gedurende 24uur zichtbaar.

Indien je een storing wenst te melden, bel naar: +31880110400.

Mocht dit nummer voor jou niet bereikbaar zijn, kun je ook contact opnemen met: +31613869500.

Het nummer 088-0110400 is tijdens kantooruren ook het aanspreekpunt voor algemene vragen.

Na 17:00 kun je dit nummer bellen met dringende technische storingen (uitval en onbereikbaarheid).

Wij verzoeken je niet te reageren op dit artikel. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met BusinessCom of My-Connect middels de gebruikelijke kanalen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Maikel Monden

Betreft: Mitel Redirection Service (RCS)

Beste Relatie,

Wij merken dat de Mitel RCS (redirection service) voor Mitel SIP-Desktop en DECT toestellen momenteel niet actief is.
    Mitel is op de hoogte gebracht en werkt aan een oplossing.
    Dit betekend dat het momenteel niet mogelijk is om nieuwe SIP toestellen van Mitel via de RCS van provisioning te voorzien.
    Dit is van toepassing op alle platformen welke de Mitel RCS service gebruiken om toestellen zero-touch van provisioning te voorzien.

Indien u vandaag nieuwe toestellen aan wenst te melden op My-Connect Telepo Hosted raden wij u aan om dit handmatig uit te voeren.
    Volg hiervoor de stappen uit dit artikel: https://support.televersal.com/hc/nl/articles/360043947812

Wanneer u gebruik maakt van een ander type centrale, neemt u contact op met de betreffende dienstverlener.

Met vriendelijke groet,
    Maikel Monden
    BusinessCom B.V. / My-Connect.