Lopende storingen My-Connect diensten.

In de onderstaande comments vind u lopende storingen.

Automatisch een e-mail ontvangen bij een update in dit artikel ?

Klik dan rechtsboven op de groene knop "Volgen".

Oude meldingen blijven gedurende 24uur zichtbaar.

Indien u een storing wenst te melden, bel naar: +31880110444.

Mocht dit nummer voor u niet bereikbaar zijn, kunt u ook contact opnemen met: +31613869500.

Het nummer 088-0110444 is tijdens kantooruren ook het aanspreekpunt voor algemene vragen.

Na 17:00 kunt u dit nummer bellen met dringende technische storingen (uitval en onbereikbaarheid).