Onderhoud aan de My-Connect diensten.

In de onderstaande comments vind je het gepland onderhoud.

Automatisch een E-mail ontvangen bij een update in dit artikel? Klik dan rechtsboven op de groene knop "Volgen".

Wij verzoeken je niet te reageren op dit artikel. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met BusinessCom of My-Connect middels de gebruikelijke kanalen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Maikel Monden

Betreft spoed onderhoud aan core netwerk:

Beste relatie,

Als direct gevolg van het uitlopen en escaleren van het onderhoud op zaterdag 25-juli jl. wordt er vandaag (27-07-2020) tussen 23:00 en 00:30 spoed onderhoud uitgevoerd.
    Deze nacht worden alle High Availibility routeringen van geclusterde diensten teruggezet naar hun originele instelling zoals deze waren op 24 Juli.
    Deze waren tijdelijk aangepast n.a.v. onderhoud werkzaamheden in DC Rotterdam van afgelopen weekend.

Onder deze diensten vallen, BCOM sip-trunking proxys en My-Connect Telepo.
    Wij verwachten dat onze partners en klanten hier kortstondig hinder van ondervinden. Wij verwachten per dienst een downtime van een paar minuten.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,
    Maikel Monden
    BusinessCom B.V. / My-Connect.