Onderhoud aan de My-Connect diensten.

In de onderstaande comments vind je het gepland onderhoud.

Automatisch een E-mail ontvangen bij een update in dit artikel? Klik dan rechtsboven op de groene knop "Volgen".

Wij verzoeken je niet te reageren op dit artikel. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met BusinessCom of My-Connect middels de gebruikelijke kanalen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Maikel Monden

Betreft onderhoud core netwerk 27 Mei,

Beste Relatie,

In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 Mei tussen 22:00 en 06:00 uur zullen wij de nieuwe switches in het core netwerk in gebruik gaan nemen. Deze zullen de kern van het zoals door ons aangekondigd nieuwe netwerk gaan vormen.

De impact zal minimaal zijn. Klanten kunnen kort een hapering merken op de verschillende diensten waaronder SIP-Trunking en My-Connect Telepo Hosted telefonie. Edoch willen wij u informeren over deze wijziging.

U hoeft niets te doen, de adressen en systemen zoals nu bij u bekend blijven ongewijzigd.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,
    Maikel Monden
    BusinessCom / My-Connect