OpenScape Business User Licentie inclusief 5 jaar SWS

unify_pos_gradient_solid_rgb.pngPer 7 augustus 2017 introduceert Unify een nieuwe User Licentie inclusief 5 jaar SWS support welke tegen een gereduceerd GLP tarief wordt aangeboden.

De volgende licenties zijn hiervoor beschikbaar:

• L30250-U622-B726 - OpenScape Business Basis Licentie inclusief 5 jaar SWS.
  • L30250-U622-B727 - OpenSpape Business X1 Basis Licentie inclusief 5 jaar SWS.
  • L30250-U622-B728 - OpenScape Business User inclusief 5 jaar SWS.

Er zijn een aantal spelregels.

• Alleen op die systemen waarop de OpenScape Business Basis Licentie inclusief 5 jaar SWS is geactiveerd kunnen de Flexibele IP Users inclusief 5 jaar Software Support worden geactiveerd.
  • Indien de OpenScape Business Basis Licentie inclusief 5 jaar SWS is geactiveerd kunnen alleen de User Licentie inclusief 5 jaar SWS worden geactiveerd. Er kunnen dus geen reguliere IP user en TDM user licentie worden geactiveerd.
  • De basis licenties hebben dezelfde GLP.