NETGEAR 'Second Generation' Smart Switches

Met de introductie van de Second Generation Smart Switches heeft NETGEAR de volgende stap gezet in Smart Switching. Deze unieke Smart Switch familie is schaalbaar, betrouwbaar, eenvoudig te beheren en beschikt over belangrijke zaken zoals Power over Ethernet (PoE), virtuele Lan netwerken (VLAN), Quality of Service (QOS), priorisering, routeringen en ondersteunt IP versie 6. Hierdoor is deze serie geschikt voor ieder MKB netwerk waar beveiliging, stabiliteit en functionaliteit gevraagd wordt.

Second Generation Smart Switch serie
De Second Generation Smart Switch serie bestaat uit een viertal modellen: 28 of 52 poorten en met of zonder PoE (GS728TSB, GS728TPSB, GS752TSB en GS752TPSB). De switches beschikken over 6 poorten voor glasvezel of stack verbindingen. Met de meegeleverde Direct Attach SFP kabel (AGC761) is het mogelijk om deze switches direct in een stack op te nemen met een maximum van 6 switches of 300 poorten. Deze stack configuratie biedt de mogelijkheid om vanuit één management interface alle switches te beheren.

Daarnaast zorgt stacking ook voor:

• Resiliency: Door redundante stack verbindingen is er een automatische fail-over in het geval van uitval van een switch in de stack, door een snelle automatische her-configuratie wordt netwerkdowntime voorkomen.
  • Hot-swappable: Alle switches in de stack zijn hot-swappable en kunnen verwijderd of geplaatst worden zonder verstoring van de rest van het netwerk.

Modellen, modules en specificaties:

ArtikelnummerOmschrijving
GS728TPSB-100EUS 28-Port Gigabit Stackable Smart Switch 24 PoE 192W
24 poorten 10/100/1000 Mbps
24 poorten PoE waarvan 8 poorten PoE+ (30W)
GS728TSB-100EUS

28-Port Gigabit Stackable Smart Switch
24 poorten 10/100/1000 Mbps

GS752TSB-100EUS

52-Port Gigabit Stackable Smart Switch
48 poorten 10/100/1000 Mbps
48 poorten PoE waarvan 8 poorten PoE+ (30W)

GS752TPSB-100EUS 52-Port Gigabit Stackable Smart Switch 24 PoE 384W
48 poorten 10/100/1000 Mbps
48 poorten PoE waarvan 8 poorten PoE+ (30W)

Stack kabel en Fiber modules:

ArtikelnummerOmschrijving
AGC761 1m 1G/2.5G Direct Attach SFP Cable
AGM731F ProSafe 1000BASE-SX SFP GBIC
AGM732F ProSafe 1000BASE-LX SFP GBIC
AFM735 ProSafe 100Base-FX SFP LC GBIC

Specificaties:

• Auto-sensing en auto-negotiation op alle Ethernet poorten
  • Auto UplinkTM op alle poorten
  • IEEE 8021.Q VLAN (256 groups, Static)
  • Statische routes: 32
  • Gerouteerde VLANs: 15
  • IEEE 802.1p Class of Service (CoS)
  • 8 hardware queues (1 gereserveerd voor CPU; 7 vrij configureerbaar)
  • Port-based QoS
  • IEEE 802.1x dynamische VLAN toewijzing
  • IPv6 management, multicast en QoS
  • Bandbreedte (per unit): 56 Gbps voor GS728TS/TPS, 104 Gbps voor GS752TS/TPS
  • Stacking tot 6 switches of 300 poorten per stack
  • Mix en match stacking ondersteund voor de volgdende modellen: GS7xxTS/GS7xxTPS (GS728TS, GS752TS, GS728TPS en GS752TPS)

GS728TSB/GS728TPSB
2 x Combo Ethernet poort 10/100/1000 Mbps of 1G/100M glasvezel GBIC
2 x SFP slot (poort 25 en 26) voor 1G glasvezel module
2 x SFP slot (poort 27 en 28) voor 1G glasvezel module (uplink) en 2.5G stacking (stack-kabel AGC761 benodigd)

GS752TSB/GS752TPSB
2 x Combo Ethernet poort 10/100/1000 Mbps of 1G/100M SFP GBIC
2 x SFP slot (poort 49 en 50) voor 1G glasvezel module
2 x SFP slot (poort 51 en 52) voor 1G glasvezel module (uplink) en 2.5G stacking (stack-kabel AGC761 benodigd)