Storage voor het MKB met de ReadyNAS PRO

Storage voor kleine en middelgrote bedrijven; ReadyNAS PRO. Sinds 1996 is Netgear een wereldwijde leverancier van geavanceerde netwerkproducten, zoals routers en NAS (Network Attached Storage).

De Netgear ReadyNAS-systemen maken we al weer 5 jaar. Ze hebben een stevige, metalen behuizing en beschikken over genoeg power om met meerdere mensen tegelijk in het netwerk te gebruiken. Dubbele gigabit ethernet aansluitingen met mogelijkheid tot LACP/bonding, zware kwaliteit fans en powersupply. Til er eentje op en je weet het: dit is topkwaliteit. Daarom 5  jaar garantie standaard mee geleverd.

U kunt de ReadyNAS PRO modellen nu met flinke eindejaarskorting bestellen; informeer bij uw distributeur

ReadyNAS Pro nieuwtjes:

• We kunnen nu ReadyNAS PRO integreren met Symform Cloud Storage
Cloud Storage
  • Er is een nieuwe update voor de schitterende gratis mediaserver voor ReadyNAS Pro: Plex Media Server
  • Stream met Plex vanaf uw ReadyNAS Pro films, foto’s en muziek naar elk systeem met iOS, Mac OS, Linux, Windows 7/8, Android. Thuis of remote

>MG< Bron: nieuwsbrief 18 december 2012