Ik wil licenties van een Unify product vrijschakelen, hoe doe ik dat?

1. Log in op de Licentie server: https://www.central-license-server.com/ (nog geen account neem dan contact op met verkoop@televersal.com)
  2. Volg de online WBT bovenin de pagina of op de volgende url: https://www.central-license-server.com/misc/WebBasedTraining/r_1_channel_admin/flash_nn_e.htm
  3. Er staan handleidingen per product in het menu 'Product Information'