Software of documentatie zoeken op Unify Partner Portal voor OSBiz, OSO of HiPath platformen

De Partner Portal van Unify voorziet alle partners van de juiste en laatste software die beschikbaar is voor alle Unify systemen. Elke partner kan toegang krijgen tot de Partner Portal en zo de laatste software downloaden.

Tevens is hier heel veel documentatie te vinden: Installatie handleidingen, gebruikershandleidingen, feature descriptions enz.

Partner Portal: http://www.unify.com/us/partners/partner-portal.aspx

Voor deze pagina is een login vereist. Wij moedigen iedere partner aan zelf een login voor de partner portal aan te vragen zodat u zelf altijd kunt beschikken over de laatste software en documentatie voor de OpenScape Business, OpenScape Office en Hipath platformen.

Meer informatie over de login op  Partner Portal vindt u hier.

Bent u reeds een geregistreerde GOForward partner maar heeft u geen login, neem dan contact op met uw Unify Partner Manager voor een account of stuur een mail naar verkoop@televersal.com.

Wij merken wel dat voor iemand die niet veel op de partner portal software of documentatie heeft gezocht dit lastig te vinden is. Daarom de volgende korte handleiding om snel de juiste informatie te kunnen vinden.

Software staat onder Support:

• login op http://www.unify.com/us/partners/partner-portal.aspx
  • Ga in de blauwe navigatiebalk naar 'Support'
  • Klik op 'Software download'
  • Maak bij 'Text Search' gebruik van de volgende zoektermen uit de volgende tabel:
ZOEKTERM: OMSCHRIJVING:
osbiz OpenScape Business software
manager_e Manager voor Openscape Business en Hipath
Hipath Card Manager Card Manager voor Hipath
openstage Openstage toestel software
hg1500 HG1500 of STIMI2(HiPath3800) software
cordless IPDect zowel de basisstation als de server oplossing
cla

Central Licensing Agent Software

osbiz card manager

Card Manager voor Openscape Business (Linux)

xpressions compact  IVM software
openscape personal OSPE OpenScape Personal Edtion (Desktop Client HFA/SIP)
KEY FILE Donglekey File voor HFA toestellen online-gebruiker
demo server Voor de OSBiz demo server software
    Voor software versies voor centrales is het gemakkelijker via de volgende manier te zoeken:

• Klik bij de gewenste software op details
  • Accepteer de voorwaarden en start de download.
  • Neem ook de moeite om naast de software ook de bijbehorende 'release-notes' te downloaden en te lezen. Hierin staat welke nieuwe features er bij zijn gekomen en welke software problemen zijn opgelost!

Documentatie is onder het kopje 'SELL' te vinden: