OpenStage GateView via Plug PC,

Bij een HiPath 3000 systeem in combinatie met een GateView plug PC kan maximaal 1 camera gekoppeld worden.

Specificaties:

• Number of cameras: 1
  • Simultaneous video transmission to up to 20 OpenStage 60/80 HFA phones
  • Simultaneous video transmission to up to 1 iPhone or web client
  • Several OpenStage Gate View solutions can be operated with one HiPath 3000 system. However an OpenStage-terminal can only receive a video signal from one camera (from on plug PC).
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Marijn de Gids

Met ingang van 1 januari 2014 is de plug pc end of sale verklaard. Zie bijgevoegde EOS verklaring.