Wat is ODS?

Zie bijgevoegde presentatie voor een volledige uitleg en configuratievoorbeeld.

ODS is een geïntegreerde Meta-directorie voor OpenScape Business (met UC suite) en OpenScape Office LX/MX/HX voor het zoeken van contacten in verschillende databasen en directories.

– Toegang verlenen naar verschillende directories.

• Van de OSO zelf
  • Van SQL Databases (read only):
    • PostgreSQL
    • mySQL
    • Microsoft SQL Server 2000 / 2005 / 2008
    • Sybase SQL Server V10 and later

– Plug-in concept voor eenvoudige toekomstige uitbreiding naar andere bestandsformaten

– Kan gebruikt worden door verschillende LDAP-clients

• Toegang tot externe databasen voor OSO-clients
  • Toegang tot externe databasen voor toestellen, Ipdect, PBX, externe applicaties
    • Via deze weg kan bijvoorbeeld het interne telefoonboek, de centrale verkorte kieslijst, of het externe telefoonboek ter beschikking gesteld worden op IP DECT teostellen

– Web based management via OpenScape Office/Business Assistent