OpenStage SL4 professional

Vanaf medio november 2011 is hij leverbaar: De OpenStage SL4 professional!

De OpenStage SL4 professional is de slankste en kleinste draadloze DECT-handset in het portfolio. Hij voldoet aan de strengste eisen op het gebied van high-end functionaliteit en design en is perfect toe te passen op verschillende werkplekken.

Van de hoogwaardige handset met gegalvaniseerde toetsen tot het grote 1,8 “TFT-kleurendisplay met een moderne gebruikersinterface, ziet dit toestel er prachtig uit . Het toestel biedt optimale functionaliteit, met een uitstekende geluidskwaliteit, Bluetooth-interface en een 2.5mm headset aansluiting.

De OpenStage SL4 professional is beschikbaar voor TDM-en SIP-omgevingen.

Op basis van DECT-/ GAP – / PN-CAP – normen, honoreert de SL4 de vereisten van professionele telefoongebruikers en maakt ze beschikbaar voor de HiPath Cordless-systemen.

De OpenStage SL4 professional is medio november 2011 leverbaar.

ArtikelcodeOmschrijving
L30250-F600-C230 OpenStage SL4 professional cordless
L30250-F600-C232 Charger SL4 Professional Cordless