Introductie OpenScape DeskPhone HFA

Unify heeft aangekondigd dat per eind mei 2014 de OpenScape DeskPhone HFA beschikbaar komt.
Dit toestel kan ingezet worden vanaf de OpenScape Business V1R3.

OpenScape DeskPhone 35G OpenScape DeskPhone 55G
E7319_OpenScape_IP35G_black_Perspektive.jpg E7325_OpenScape_IP55G_black_Perspektive.jpg

De OpenScape DeskPhone is al langer bekend in de SIP variant. De OpenScape DeskPhone kenmerkt zich door:

• Gigabit Ethernet LAN switch
  • Een Headset aansluiting
  • Vast functie toetsen voor de meest voorkomende functies
  • 3/4 weg navigatie
  • HD Sound
  • The Blue Angel Environmental Label
  • Carbon Black of Pure White
  • Mooi industrieel design

De volgende OpenScape Desk Phone HFA  toestellen komen beschikbaar:

L30250-F600-C294 OpenScape Desk Phone IP 35G HFA icon white
L30250-F600-C295 OpenScape Desk Phone IP 35G HFA icon black
L30250-F600-C297 OpenScape Desk Phone IP 55G HFA icon white
L30250-F600-C298 OpenScape Desk Phone IP 55G HFA icon black
L30250-F600-C293 OpenScape Desk Phone IP 35G HFA text black
L30250-F600-C296 OpenScape Desk Phone IP 55G HFA text black

De Icon toestellen hebben op de toetsen symbolen staan voor de functies, de andere toestellen hebben Engelse teksten.