Uitfasering HiPath 3000 en introductie OpenScape Business

Na de introductie op 22 mei en 18 september 2013 door Siemens en het algemeen beschikbaar komen op 3 juni, heeft Televersal op 6 en 7 juni de eerste resellers commercieel getraind op het OpenScape Business platform.

Uit alle sessies blijkt wel dat Siemens een wens van vele vervult met dit product. Deze all-in-one oplossing biedt kansen bij vele klanten.

Nu is het dus mogelijk bestaande HiPath 3000 klanten te migreren naar de huidige tijd. Vanaf versie 9 is de software upgrade tot 31 december 2013 gratis. Er dient wel een nieuw moederbord te worden aangeschaft.

Vanaf 31 oktober is de huidige HiPath 3000 v9 reeks end-of-sale verklaard door Siemens. Zie hiervoor de bijgevoegde end-of-sale verklaring van Siemens met de uitgefaseerde artikelen.

Sessie gemist? We hebben er nog voldoende gepland staan. Kijk hiervoor op: http://www.televersal.com/index.php?subject=1573&id=92

Alle informatie met betrekking tot OpenScape Business hebben we hier verzameld: http://support.televersal.com/entries/23863437

Bij de technische training krijgt u tijdelijk een gratis moederbord. Inschrijven hiervoor kan hier: http://www.televersal.com/index.php?subject=1573&id=93

Bekijk ook de diverse filmpjes op het Siemens YouTube kanaal: http://www.youtube.com/watch?v=RnCU2VrA1_Y&list=PLmrAezvmz9uqdZiYSepS5sPnLAJvBnClq