Foutmeldingen in Firefox 30 bij het het openen van WBM

Vanaf Firefox versie 30 kan men zonder manuele aanpassingen in Firefox de WBM van de OpenScape Business/Office niet meer openen omdat onderstaande melding verschijnt en een security uitzondering niet zoals normaal toegevoegd kan worden. Dit heeft alles te maken met gewijzigde securitymechanisme in Firefox.

Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden door gebruik te maken van Internet Explorer in plaats van Firefox of door bij de instellingen van Firefox een uitzondering toe te voegen.

Vanaf dan is de WBM toegang op dit systeem weer mogelijk.

Binnenkort zal er een nieuw certificaat voorhanden zijn in het systeem waardoor deze manuele handelingen terug overbodig zullen worden.