Gigaset Websites, wiki

Compatibiliteit database: http://www.gigaset.com/nl_nl/cms/ondersteuning/compatibiliteit.html

Gigaset internationaal: http://www.gigaset.com/nl_nl/

Gigaset Wiki: http://wiki.gigaset.com

Explore Maxwell: http://www.explore-maxwell.com

Gigaset Partnerportal: http://nl.pro.gigaset.com

Gigaset Redirect Server: https://prov.gigaset.net/Editor/#loginPage

Gigaset Partner Portal

Deze Partner Portal biedt op een heldere, overzichtelijke manier alle informatie die je nodig hebt om Gigaset pro perfect bij de klant te kunnen aanbieden, te installeren en te supporten.

Gigaset pro wordt exclusief gedistribueerd en geleverd door speciaal geselecteerde businesspartners. Dit zijn IT- en telecommunicatiedistributeurs, Gigaset value added resellers (VAR’s) en zakelijke providers.

Ben je nog geen Gigaset reseller en wil je meer informatie neem dan contact op met onze afdeling verkoop op telefoonnummer +31 135231177 of mail naar verkoop@televersalgroup.com.

Nieuwe gebruikers van Gigaset VAR’s kunnen zich aanmelden via bovenstaande link.