gigaset N720 in combinatie met Hybird 120, maar 2 geregistreerde toestellen.

Als de N720 wordt aangesloten op de Hybird 120 komen we tot de conclusie dat er maar 2 draadloze toestellen geregistreerd worden. Er zijn door gigaset 3 patches gemaakt die het probleem verhelpen.

Hoe en Wat

- De SW stand van de N720 moet minimaal 70.085.00.000.00 zijn en na het laden van deze software ook een factory reset gehad heeft.

- factory reset wordt uitgevoerd door tijdens het aanleggen van de voedingsspanning het knopje naast de LED in te drukken en vast te houden totdat de LAN LED snel gaat knipperen.

- vervolgens 1 van de patchjes te laden in de N720 bij [apparaatbeheer]-[opslaan en herstellen]- instellingen bestand laden door op bladeren te drukken en als laatste op herstellen te drukken.

De 3 patches zijn:

Perma is niet meteen actief maar blijft wel werken na factory reset

Normal is meteen actief maar is weg na een factory reset

Wype is verwijderen van Perma