Gigaset PRO PBX

De Gigaset PRO beschikt over een uniek Plug&Play concept waardoor de installatie en beheer zéér eenvoudig is.

Netwerk
De Gigaset PRO PBX verbindt ondernemingen met meerdere locaties eenvoudig en snel dankzij de IP-netwerkopties. Nadat twee telefoonsystemen via IP met elkaar zijn verbonden, beheert de Gigaset PRO de uitwisseling van certificaten en gegevens tussen
beide systemen en is het één virtueel communicatie systeem geworden.

Functionaliteiten

• Programmeerbare snelkiestoetsen;
  • Gespreksopname;
  • Kostenoptimalisatie via gespreksroutering;
  • Separate privé- en openbare telefoonboeken;
  • Oproepen voor gebruikers en groepen doorschakelen via telefoon of webinterface naar: voicemail of onbeperkt aantal interne/externe nummers;
  • VIP-oproep met eigen belsignaal;
  • Hotdesking: aanmelden op verschillende telefoons;
  • Conferentieruimtes: Onbeperkt aantal virtuele conferentieruimtes.

Applicaties

De Gigaset Pro oplossing is een complete oplossing inclusief diverse applicaties.

CTI (Computer Telephony Integration)
Microsoft Outlook, Dynamics CRM, Salesforce CRM, Daylite, SugarCRM, Mac OS, Mozilla Firefox, Lotus Notes, Sage Office Line, CAS Genesis World, TAPI 2.1

De Gigaset Pro beschikt over een uitgebreid voicemail systeem dat ingezet kan worden voor gebruikers, als keuzemenu en als Automatic Attendant. Naast de voicemail oplossing beschikt de Gigaset Pro over een FAX Server waarmee faxen digitaal worden afgeleverd bij de gebruikers van de Gigaset Pro.

Steeds meer medewerkers zijn mobiel bereikbaar, vaak onderweg en maken gebruik van flexwerkplekken. Hiervoor heeft de Gigaset Pro diverse oplossingen door middel van Link2mobile of MobileOFFICE.

T300 PRO

Ideaal communicatie systeem voor kleine bedrijven met een maximum van 15 gebruikers. Het systeem is geschikt voor ISDN en VoIP netlijnen.

Specificaties:

• Afmeting: 325 mm (L) x 265mm (B) x 80mm (H);
  • Aantal gebruikers: 15;
  • Maximum aantal verbindingen: 15;
  • Aantal gelijktijdige conferenties: 2.

T500 PRO

De T500 PRO is een communicatie systeem voor MKB bedrijven tot 100 gebruikers.

Specificaties:

• 490mm (L) x 286mm (B) x 67mm (H);
  • Geschikt voor 19”montage (1,5HE);
  • Aantal gebruikers: 100;
  • Maximum aantal verbindingen: 30;
  • Aantal gelijktijdige conferenties: 5.