Gigaset pro Autoprovisioning basis

Bron:http://wiki.gigaset.com.dedi1478.your-server.de/index.php?title=Autoprovisioning_Basic

Hoe werkt Autoprovisioning van een Gigaset pro toestel?

Er zijn verschillende manieren waarop een Gigaset pro toestel automatisch geconfigureerd kan worden: > Gigaset Redirection service
> SIP multicast (Gigaset T300/T500)
> DHCP optie 114

> Handmatig

In dit document gaan we nader in op SIP multicast, waarmee toestellen aangesloten op de Gigaset T300/T500 worden voorzien van de configuratie en op welke manier u een toestel vanaf een ander netwerk op dezelfde manier automatisch kan voorzien van de configuratie.

Zie bijlage: