Gigaset pro en Estos software

De Gigaset pro oplossingen zijn gecertificeerd op de Estos software. Hierdoor wordt het mogelijk om een centraal telefoonboek te realiseren met de Estos Metadirectory of een CTI koppeling te maken met Estos Procall One.

Gigaset Pro
Een oplossing voor MKB bedrijven tot 100 gebruikers. Deze oplossing heeft standaard al een aantal unieke functionaliteiten zoals een webinterface voor alle gebruikers, een CTI koppeling met Mac software, CLIP based routing (gesprekken routeren op basis van telefoonnummer van de beller), voicemail en een faxserver. Veel gehoorde opmerking is dat er geen oplossing is als applicatie voor de Windows gebruikers, hiervoor kan nu Procall One ingezet worden.

Estos Procall One
ESTOS ProCall One is dé CTI software om uw Gigaset Pro systeem mee uit te breiden. Met ESTOS ProCall One belt u eenvoudig vanaf uw Pc en heeft u direct toegang tot alle contactgegevens van uw relaties. Procall One wordt geleverd per stuk of in bundels van 5, 10, 25 of 50 users. Procall One biedt de volgende functionaliteiten:

• Click2Dial
    Met ESTOS ProCall One kiest u telefoonnummers met één muisklik vanuit de meeste Windows applicaties. U Selecteert in een e-mail bericht, website of document het te kiezen telefoonnummer, drukt op een functietoets en het nummer wordt gekozen. Eenvoudiger kan het niet.
  • Outlook en database integratie
    ESTOS ProCall One integreert naadloos met uw Outlook contacten, maar ook met uw databases via ODBC of LDAP. Via ESTOS ProCall One heeft u gecentraliseerd toegang tot al uw contacten waardoor u deze razend snel vindt en belt.
  • Zien wie u belt
    Bij inkomende oproepen weet u met ESTOS ProCall One al wie u aan de lijn krijgt nog voordat u de hoorn van de haak neemt. De relevante contactgegevens worden in het ProCall gespreksvenster weergegeven. Een betere klantenservice is het resultaat.
  • Gespreksjournaal
    Alle in- en uitgaande gesprekken, maar ook de gemiste oproepen worden gedetailleerd weggeschreven in het gespreksjournaal van ESTOS ProCall One. Vanuit het gespreksjournaal belt u die gemiste oproep terug met een muisklik.
  • Integratie met CRM / ERP
    U kunt ESTOS ProCall One koppelen met uw relatiebeheer-, order- of helpdeskapplicatie, zodat u bij een inkomende oproep met een muisklik de relatiekaart of het orderoverzicht in de betreffende applicatie kunt openen. Dit bespaart u tijd en voorkomt fouten.

Estos Metadirectory
Gebruikt u ESTOS ProCall One op meerdere werkplekken, dan is het zinvol om één gecentraliseerde databasekoppeling met uw CRM of ERP database te maken. De ESTOS MetaDirectory software is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en vereenvoudigt het koppelen met een of meerdere databases. Estos MetaDirectory kan ook gekoppeld worden aan de Gigaset pro oplossing zonder Procall One.