Zero-Touch Autoprovisioning voor het Gigaset N720 Multicel DECT systeem

Het is nu mogelijk om handsets aan te melden op de Gigaset N720. Bij het aanmelden van de handset wordt er automatisch een SIP account aangemaakt. Dit staat uitvoerig beschreven in het document Gigaset N720 Autoprovisioning.

Geïntegreerde toestelsoftware

Met de software update naar Release 5.1, wordt tevens de volgende toestelsoftware meegeleverd:

Gigaset N720 versie 37
Gigaset DE700/DE900 versie 01.01.14 Gigaset DE310/DE410 versie 01.00.08 Gigaset N510 versie 51

Taalinstelling Gigaset toestel

Afhankelijk van de taal van de gebruiker, wordt nadat men zich heeft aangemeld via *77 login-id de taal van het toestel aangepast aan de gebruikersinstelling.