Gigaset PRO N720 updaten zonder internet. DM720 speciaal versie 068

Het kan zijn dat een N720 op de lokatie van de klant geen internettoegang heeft. Hierdoor wordt het updaten van het systeem wat lastiger.

De wiki-site van gigaset verteld hoe normaal de DM720 en de zenders via de zogenaamde 'hidden-firmware' update pagina toch te updaten zijn.

http://wiki.gigaset.nl

https://gigaset.atlassian.net/wiki/display/GPPPO/Firmware+update+N720IP

In de versie V068 is deze optie echter corrupt en werkt jammer genoeg niet. Daarom is er de volgende workaround:

• Download de bijgevoegde HFS.zip, pak deze uit en start dit lokale webserver op.
  • Download de einstein_v073.zip en pak deze uit naar een directory (Hier EinsteinV073).
  • Sleep de directory in zijn geheel naar HFS en kies voor 'Real Folder'

• Klik de folder een keer aan zodat de link boven in de balk correct is. Kopieer deze link:

Zet die link in de DM720:

Daarna op 'firware update' klikken en dan zal de procedure gestart worden.

De complete update cyclus neemt ongeveer 10 minuten in beslag.