Gigaset Hybird en ESTOS ProCall Enterprise 4+

ESTOS combineert de telefonische bereikbaarheid die de Gigaset Hybird biedt met een optimaal gesprekscontact d.m.v.
relatieherkenning en altijd alle relevante informatie snel inzichtelijk te hebben. Hiermee is de "klant/leverancier" relatie optimaal bewaakt en ervaart de "klant" daadwerkelijk het gevoel van herkenning,
erkenning en relatie die hij/zij heeft met de "leverancier".
Voor de nieuwe Hybird 120 is er een samenwerking aangegaan met ESTOS die de pure telefonie oplossing van Hybird aanvult met de effectieve UC functionaliteiten die ESTOS biedt met de ProCall 4+ software.

Artikelcode      Omschrijving                                                                                         Bruto advies   Nettoprijs

1305040030   Estos ProCall 4+ Enterprise for Gigaset Hybird 120, 3 users       €150,00        Klik hier