Gigaset Bluetooth en lichtgewicht draadgebonden headsets

Gigaset heeft 3 type headsets in haar portfolio.

• De Gigaset ZX300, de lichtgewicht draadgebonden headset met briljante geluidskwaliteit
  • De Gigaset ZX400, de handige draadgebonden headset met glasheldere geluidskwaliteit voor comfortabel multitasken
  • De Gigaset ZX600, de Bluetooth®-headset voor grotere flexibiliteit en glasheldere geluidskwaliteit

De Gigaset ZX300:
De Gigaset ZX300 is de draadgebonden basis-headset voor eenvoudig gebruik en optimaal draagcomfort. De headset past op alle 2,5 mm aansluitingen en zorgt ervoor, dat je tijdens het telefoneren je handen vrij hebt voor andere dingen. De uitstekende geluidskwaliteit van deze accessoire zorgt er bovendien voor, dat je geen woord hoeft te missen van wat je gesprekspartner zegt. De Gigaset ZX300 is voorzien van een instelbare oorbeugel voor optimaal draagcomfort.

De Gigaset ZX400:
Als je op zoek bent naar professionele flexibiliteit tijdens je dagelijkse werkzaamheden, dan is de Gigaset ZX400 de perfecte draadgebonden headset voor je. De configuratie van de Gigaset ZX400 verloopt via het eenvoudige plug and play-principe, waardoor je snel en eenvoudig kunt profiteren van de voordelen van handsfree-telefoneren. De headset past op alle 2,5 mm aansluitingen, en biedt dus een hoge mate van compatibiliteit. Dankzij de instelbare metalen hoofdband kan de headset optimaal worden ingesteld voor een maximaal draagcomfort. Het oordopje kan zowel links als rechts worden gedragen, al naar gelang je persoonlijke voorkeur.

De Gigaset ZX600:
De Gigaset ZX600 is compatibel met alle Gigaset-handsets met Bluetooth®. Dit is de flexibele headset die draadloos handsfree-telefoneren naar een volledig nieuw niveau tilt. Met deze headset loop je ongebonden en volledig vrij rond, terwijl je geniet van de perfecte, glasheldere geluidskwaliteit. En dankzij zijn lage gewicht van slechts 15 g is de Gigaset ZX600 bijzonder comfortabel in het gebruik.

ArtikelnummerOmschrijving
S30853-H1149-R101 Corded headset GS ZX300, over the ear
S30853-H1150-R101 Corded headset GS ZX400, over the head Mono
S30853-H1151-R101 Wireless headset GS ZX600, bluetooth