Gigaset A510 en C610

De opvolger van de Gigaset A580 serie is de Gigaset A510 serie.

De A510 biedt een fantastische kwaliteit in zijn klasse en beschikt naast over een strak design, een set unieke kenmerken. Zo kun je kiezen uit vier verschillende kleuren schermachtergronden; roze, blauw, amber en groen.

Highlights

• Royaal, verlicht 1,8 inch zwart-wit display met achtergrondverlichting in vier verschillende kleuren
  • Briljante geluidskwaliteit met HSPTM
  • Handsfree bellen met aanpasbaar volume
  • Eco Mode Plus zonder straling1 en een stroomverbruik van <0,4W

De opvolger van de Gigaset C590 serie is de Gigaset C610 serie.

Deze elegante telefoon is perfect in harmonie en staat voor kwaliteit, volwassen design en gebruiksgemak. De Gigaset C610 is verkrijgbaar in zwart en wit en staat daardoor perfect in elke huiskamer. Door de verbeterde eigenschappen zoals de babyfoon met talk-back functie past dit toestel uitstekend in het gezinsleven.

Highlights

• Programmeerbare ringtones met 6 VIP-groepen
  • Briljante geluidskwaliteit met HSP™ ook handsfree
  • Moderne gebruikersinterface met jumbo lettertype voor extra gebruiksgemak
  • Lange spreektijd van 12 uur en standbytijd van 185 uur
  • Sms met maximaal 612 tekens
  • Eenvoudig uit te breiden tot maximaal 6 handsets
  • 2,5 mm jack headsetaansluiting