Gigaset DX800A All-In-One (AIO)

DX800A all-in-one

De Gigaset DX800A all in one is het professionele multilinebureautoestelvoor kleine ondernemingen en kantoren aan huis. Van zijn comfortabel modern ontwerp tot het grote 3,5-inch TFT-kleurendisplay beschikt dit draadgebonden toestel over een professionele uitstraling met een bijbehorende zakelijke functionaliteit.

Professioneel beheer van contacten
Met de Gigaset DX800A beheert u uw contacten op professionele wijze. Naast een telefoonboek voor 1000 vCards biedt dit multiline-toestel toegang tot uw Outlook-contacten3. Als u informatie zoekt over andere ondernemingen, dan biedt de Gigaset DX800A toegang tot online-telefoonboeken als De Telefoongids en De bedrijvengids. En met de automatische zoekfunctie vindt u de gewenste gegevens nog eenvoudiger.

Blijf op de hoogte
De drie afzonderlijke antwoordapparaten van de Gigaset DX800A beschikken over een gecombineerde opnametijd van 55 minuten, zodat uw gesprekspartners nooit worden onderbroken. Deze betrouwbare multiline-bureautelefoon laat u altijd weten wanneer er nieuwe berichten voor u zijn: via een melding op het kleuren-display of via een SMS-bericht4. En heel handig voor kleine ondernemingen of kantoren aan huis: met de antwoordapparaten van dit toestel kunt u zelfs gesprekken opnemen.

Ongekende vrijheid
U kunt tot 6 handsets aanmelden op de Gigaset DX800A. Gigaset heeft een zeer breed aanbod van handsets die u kunt aansluiten op het bureautoestel. Met deze draadloze DECT telefoons heeft u alle vrijheid tijdens een gesprek. De DX800A all-in-one beschikt over meerdere lijnen, waardoor u en uw medewerkers maximaal vier gelijktijdige uitgaande gesprekken kunnen voeren.

Link2Mobile
Integreer uw mobiele telefoon in het Gigaset netwerk. Beantwoord elke inkomende oproep op de aangesloten toestellen. En gebruik een Gigaset toestel om te bellen via mobiel. Een handset; op alle lijnen.

Fax-verbinding
Op de analoge poort van het bureautoestel kunt u een faxapparaat aansluiten. Een aparte faxlijn is niet nodig.

Functie-overzicht:

• Multiline-bureautoestel: vast telefoonnet, ISDN1 en VoIP
  • 3,5” TFT-kleurendisplay met intuïtieve gebruikersinterface
  • Tot 4 gesprekken gelijktijdig2
  • Uit te breiden met meerdere handsets (max. 6)
  • Uitstekende HD-audio voor interne en externe gesprekken
  • 3 antwoordapparaten met lange opnametijden, 55 minuten in totaal
  • Link2Mobile via Bluetooth voor inkomende en uitgaande
    oproepen voor mobiele telefoons
  • Groot telefoonboek voor maximaal 1000 vCards
  • Professioneel beheer en zoeken van contacten: toegang tot netwerkgebaseerd privé-telefoonboek, synchronisatie met Microsoft Outlook3 via Gigaset QuickSync-software, onlinetelefoonboeken als De Telefoongids en De bedrijvengids 4, automatische zoekfunctie
  • Ondersteunt e-mailnotificatie (onderwerp, koptekst,
    tijd & datum, begin van bericht) en infodiensten (RSS-feeds,
    verschillende nieuws-topics, weerberichten, etc.
  • Energiebesparende ECO-functies