Gigaset N510 IP Pro

N510 IP PRO

De N510 IP PRO is het DECT IP-basisstation voor kleine tot middelgrote ondernemingen dat alle beschikbare Gigaset DECT-handsets ondersteunt. Gebruikers profiteren van flexibele communicatie met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Professionele functies, zoals toegang tot het bedrijfstelefoonboek, online-telefoonboeken en e-mailnotificatie, verhogen efficiëntie bij de dagelijkse werkzaamheden. Draadloze connectiviteit zorgt voor bewegingsvrijheid en biedt de mogelijkheid tot multi-tasking. De N510 IP PRO is compatibel met meer dan 230 VoIP-providers en alle veelgebruikte telefoonsystemen (PBX). Zero-touch-configuratie met Gigaset T300 PRO- en T500 PRO-telefoonsystemen garandeert snelle en eenvoudige configuratie.

• Maximaal 4 parallelle gesprekken;
  • Maximaal 6 handsets;
  • Maximaal 6 VoIP-accounts;
  • Geïntegreerde voeding via Ethernet (PoE IEEE 802.3af <7W);