Gigaset SL610 PRO

De functionele zakelijke professional met ongekend gebruiksgemak.

Gebruiksscenario
Deze telefoon is pro. Hij ondersteunt je bij jouw telefonische gesprekken. Je wilt klein, licht en lange gesprekken overal in en om het kantoor, zonder problemen. Het grote bereik en kwaliteit made in Germany staan voor zakelijke perfectie.

Communicatielijn
Beleef de nieuwe mogelijkheden in telefonisch zaken doen: klein, handzaam met zakelijke uitstraling.

In een oogopslag

• De eerste Gigaset-handset exclusief voor het partnerkanaal
  • Ontworpen voor de professionele gebruiker
  • Uitzonderlijk bereik
  • Bedrijfsspecifieke functies
  • Premium kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Wideband geluidskwaliteit / HD-voice (HDSPTM)
  • Geoptimaliseerd voor gebruik met Gigaset IPsystemen
  • Vrijheid van bewegen en het gemak van multitasking

Top 5 functies

• Groot TFT-kleurenscherm
  • Toegankelijk, scrolbaar adresboek voor 500 vCards.
  • Bluetooth® en mini-USB voor synchronisatie, downloads en draadloze headsetverbinding
  • Trilalarm
  • Tijd-specifiek, ‘niet storen‘-functie voor externe, niet-VIPoproepen

ArtikelnummerOmschrijving
S30852-H2352-R101 Gigaset SL610 PRO