Gigaset DE380 IPR

DE380 IPR

Het professionele toestel voor IP-gesprekken met uitstekende geluidskwaliteit De Gigaset DE380 IP R is een draadgebonden VoIP-telefoon voor uw dagelijkse communicatiebehoeften. Dankzij High Definition Sound Performance ™ kunt u uw zakelijke gesprekken comfortabel afhandelen, ongeacht hoeveel het er op een dag zijn.

Via de ingebouwde router van de Gigaset DE380 IP R is uw pc rechtstreeks verbonden met het internet. Hierdoor kunt u uw telefoon heel eenvoudig installeren en configureren. Het enige wat u hoeft te doen, is het configuratiebestand te downloaden.

Voor een eenvoudige bediening is deze draadgebonden IP-telefoon voorzien van een zwart/wit-display met 2 regels, symbolen, nummertoetsen en speciale functietoetsen. De Gigaset DE380 IP R biedt alle veiligheid die nodig is bij internet-telefonie, door de SRTP/TLS-codering zijn ook uw bedrijfsgeheimen altijd beschermd.

• Handsfree;
  • Nummerherhaling;
  • Voicemail;
  • Wachtstand;
  • Doorverbinden;
  • Niet storen;
  • Headset met functietoetsbediening;
  • 5 vrij-programmeerbare toetsen;
  • Telefoonboek voor max. 200 vermeldingen;
  • Conferentiefunctie;
  • Eenvoudig beheer via webconfigurator.