DE700 IP PRO toestel

DE700 IP PRO

De DE700 IP PRO is de IP-telefoon voor kleine en middelgrote ondernemingen die een professioneel telefoonsysteem zoeken voor het beheer van hun gesprekken en contactgegevens. Dankzij handige navigatie, meerdere uitbreidingsopties, een breed scala aan functies en perfect breedbandgeluid garandeert de DE700 IP PRO intuïtieve bedrijfscommunicatie.

Eenvoudige uitbreidingsopties
De optionele Gigaset-uitbreidingsmodule is eenvoudig aan te sluiten en breidt de DE700 IP PRO uit met 14 programmeerbare toetsen met tweekleurige LED-indicatie.

Overige specificaties:

• TFT-kleurendisplay van 3,5“ met bekroonde gebruikersinterface;
  • Touchwheel voor snel bladeren door telefoonboek;
  • Maximaal 8 SIP-accounts;
  • Gelijktijdige verbinding van maximaal 2 IP-lijnen;
  • Uitstekend HD-geluid met HDSP™;
  • MP3-ringtones;
  • SRTP/TLS-codering;
  • Headsetaansluiting via standaard RJ-9-stekker;
  • Full duplex luidsprekerfunctie met ongekende luidskwaliteit: extra grote klankkast in het basisstation;
  • Instelbaar volume: luidsprekerfunctie, draadgebonden hoorn, headset en belsignaal met 10 niveaus;
  • Telefoonboek met 500 vCards met afbeelding in het interne geheugen;
  • PoE: IEEE 802.3af, klasse 3;
  • Internetprotocol: IPv4 (RFC0791), IPv6 (RFC2460);
  • Compatibel met Mac OS® 10.4 of hoger en Microsoft Windows®-platforms.

Uitgebreide compatibiliteit met overige PBX merken en VoIP providers.

Gigaset-uitbreidingsmodule ZY700 PRO, max. 3 per telefoon met elk 14 programmeerbare toetsen.