DE900 IP PRO Toestel

DE900 IP PRO

De DE900 IP PRO is de premium IP-telefoon voor flexibele communicatie in kleine en middelgrote ondernemingen. De DE900 IP PRO heeft een sierlijke en moderne vormgeving. Bovendien beschikt hij over een bekroonde gebruikersinterface, geavanceerde exclusieve functies, unieke innovaties en Duitse technologie van wereldklasse. U bent met dit toestel verzekerd van ultieme connectiviteit en flexibiliteit. Met de geïntegreerde DECT module kunt u één handset aanmelden waardoor uw mobiliteit wordt uitgebreid.

Link2mobile™

Verbinding met mobiele telefoon via Bluetooth®. Indien u gebeld wordt op uw GSM zal ook de DE900 overgaan, bij uitgaande verbinding via de DE900 kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de ‘GSM-lijn’.

Gigaset MobileOFFICE™

De gebruikersinstellingen worden opgeslagen op USB-stick, door de USB-stick in een DE900 toestel te plaatsen worden de persoonlijke instellingen geladen en is het toestel gepersonaliseerd. Deze MobileOFFICE™ oplossing is ideaal voor organisaties met flexwerkplekken.

Overige specificaties:

• WiFi 802.1 1b/g/n client;
  • TFT-kleurendisplay van 3,5“ met bekroonde gebruikersinterface;
  • Touchwheel voor snel bladeren door telefoonboek;
  • Maximaal 12 SIP-accounts;
  • Gelijktijdige verbinding van maximaal 4 IP-lijnen;
  • Uitstekend HD-geluid met HDSP™;
  • MP3-ringtones;
  • SRTP/TLS-codering;
  • Headsetaansluiting via Bluetooth®, DECT of standaard RJ-9-stekker;
  • Full duplex luidsprekerfunctie met ongekende geluidskwaliteit: extra grote klankkast in het basisstation;
  • Instelbaar volume: luidsprekerfunctie, draadgebonden hoorn, headset en belsignaal met 10 niveaus;
  • Telefoonboek met 500 vCards met afbeelding in het interne geheugen;
  • PoE: IEEE 802.3af, klasse 3;
  • Internetprotocol: IPv4(RFC0791), IPv6 (RFC2460);
  • Compatibel met Mac OS® 10.4 of hoger en Microsoft Windows®-platforms.

Uitgebreide compatibiliteit met overige PBX merken en VoIP providers.

Gigaset-uitbreidingsmodule ZY900 PRO, max. 3 per telefoon met elk 14 programmeerbare toetsen.