Gigaset SL930 een multifunctionele Android telefoon

Een werkelijk multifunctionele telefoon, waarmee u kunt bellen, toegang heeft tot internet én apparatuur kunt bedienen en volledig beschikt over de functionaliteiten van AndroidTM OS 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)

Nu bent u niet meer gedwongen om te kiezen: met de Gigaset SL930A kunt u communiceren met eersteklas geluidskwaliteit, terwijl u tevens toegang heeft tot het internet en apps kunt downloaden om uw tv en andere apparatuur te bedienen. En dat allemaal met één druk op de knop.

Artikelcode

Omschrijving

Bruto advies

Prijs Netto

S30852-H2311-M101

Gigaset SL930A, Aluminium

webshop

S30852-H2371-R101

Gigaset SL930H handset + charger

webshop

Over 2 weken leverbaar.