Verbetering aan de zoekfunctie van de Televersal webshop

Voor het verder verbeteren van de zoekfunctie binnen de Televersal Webshop wordt midden maart 2014 de product categorieën aangepast. De achterliggende keuze achter de categorie in het menu zoals hieronder weergegeven wordt vanaf dat moment anders ingedeeld. Precies weten wanneer dit plaatsvindt? Abonneer u op dit artikel en wij houden u automatisch op de hoogte.

Wat wordt er gewijzigd? Een voorbeeld:

Nu worden toestellen van bijvoorbeeld het merk Unify weergegeven als "Toestellen Unify OpenStage" of bij Avaya onder "Toestellen Avaya". Straks kunt u alle toestellen vinden onder het type, bijvoorbeeld" IP Toestellen" of "SIP toestellen" los van het merk. Na deze keuze kunt u vervolgens de selectie verfijnen. In de bijlage is een overzicht weergegeven om het e.a. verder te verduidelijken. Let op: Dit overzicht is niet volledig en is slechts bedoeld ter verduidelijking van de nieuwe indeling.

Wanneer is dit voor u extra belangrijk?

1. U maakt gebruik van de prijslijst voor import in uw eigen systeem of voor gebruik in offerte's

2. U maakt gebruik van de dienstverlening MyTv Artikeldata. Zie voor meer informatie http://support.televersal.com/entries/40631706

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Maarten Tops

De planning is om de omzetting van de groepen op vrijdag avond 28 maart uit te voeren.

• Avatar
    Maarten Tops

De groepen zijn volgens plan dit weekend omgezet. Mocht er iets niet goed ingedeeld zijn mail dan a.u.b. naar verkoop@televersal.com met wat er niet klopt. Wij passen dit dan zo spoedig mogelijk aan.

Alvast bedankt voor het melden.