OSCS - Gratis technische Workshop []

Deze workshop is bedoeld voor technische medewerkers die de OpenScapeCommunicationServer (OSCS) toestellen en software op klantlocatie gaan installeren. Inschrijven kan via de website.

Doelstelling
Aan het einde van de workshop is de cursist in staat om de OSCS portal in te vullen, de toestellen en de software te installeren en aan te melden op de OSCS.
Daarnaast krijgt de cursist een uitleg over de applicaties zodat hij deze in basis kan bedienen.

Inhoud

• Overzicht OpenScapeCommunicationServer
  • OSCS Portal
  • Netwerkeisen OSCS
  • Installatie OpenStage en Gigaset DECT IP toestellen
  • Installatie software: myPortal, myPortal for Outlook en myAgent
  • Bediening myPortal

Voorkennis

• IP en VoIP
  • SIP

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop

Data & inschrijven

DatumTijdLocatieInschrijven
  09:00 uur - 16:00 uur Oisterwijk Inschrijven