Jabra Xpress - (remote) Beheer van Jabra USB headsets

Met de gratis Jabra Xpress software is het mogelijk om via een online tool diverse Jabra USB headsets te beheren. Via de online tool kan een Microsoft Windows Installer file (MSI) gegenereerd worden met daarin automatisch de software en instellingen voor de Jabra USB handset(s). Er kan zelfs bepaald worden of en wanneer er updates op de headsets gedaan moet worden. Deze MSI kan dan weer gepushed worden naar de verschillende PC's in het netwerk.

Daarnaast is er een applicatie voor de inventarisatie (Asset Management) en beheer van USB headsets in het netwerk beschikbaar.

Jabra Xpress is gratis te gebruiken via de online tool: www.jabra.nl/xpress. Hier staat ook de handleiding

Zie ook bijgevoegde datasheet en presentatie