Hoe kan de EHS instelling van de GN9330e worden aangepast?

De GN9330e wordt standaard uitgeleverd in de RHL modus. Het veranderen van RHL naar MSH, DHSG of AEI of weer terug gaat als volgt:

Plaats headset in het basisstation en houd vervolgens de telefoontoets op het basisstation 6 seconden ingedrukt totdat de online indicator op de headset gaat knipperen. Nu wordt de huidige status weer gegeven.

LED 1 = RHL LED 3 = AEI
LED 2 = DHSG LED 4 = MSH

Via de volumeregelaar (+ en -) op de headset kunt u de EHS modus instellen. Na 15 seconden wordt de instelling automatisch bevestigd.