techdoc #1327 : Gebruikerslijst importeren

Bij een ClearVox systeem met een licentie voor minimaal 50 gebruikers, kunnen wij voor u een vooraf ingevuld Exel bestand importeren in de gebruikerslijst van het ClearVox systeem.

Dit Excel bestand kunt u hier downloaden

Belangrijke aanwijzingen:

1.Minimaal invullen:
- Naam
- Extensie
- MAC adres (Indien het (Aastra) desktop toestel geprovisioned moet worden)
2.Als u bij een specifieke gebruiker een schaduwextensie wilt gebruiken: 0 in 1 veranderen.
3.Indien de gebruiker voicemail to email of andere email faciliteiten wil gebruiken: Email adres invullen.
4.Als men gebruik wil maken van bel- en pick-up groepen: Deze invullen en steeds exact dezelfde naam (zonder spaties of vreemde tekens) gebruiken. De groepen worden dan automatisch aangemaakt en de gebruikers worden toegevoegd aan de betreffende groep.
5.De (donker)rode kolommen niet wijzigen!
6.Indien het SIP wachtwoord niet ingevuld wordt, genereren wij automatisch een veilig wachtwoord. Alleen invullen dus indien de gebruiker of beheerder het wachtwoord nodig heeft (bijvoorbeeld bij een handmatig ingestelde telefoon).
Gebruik veilige wachtwoorden (maar geen vreemde tekens) als u het wachtwoord invult!
7.Geen regels overslaan!
8.De opmaak van dit Excel bestand niet wijzigen!
9.Zodra ingevuld:
- Het systeem activeren
- De (systeem)instellingen invoeren/wijzigen (zoals bij een gebruikelijke installatie)
- Een ticket aanmaken op http://support.televersal.com/tickets/new het bestand als bijlage toevoegen en extern IP adres en poort voor ssh toegang vermelden zodat wij het bestand voor u kunnen importeren. Het is mogelijk dat dit niet per direct voor u kan worden uitgevoerd. Houdt u hier a.u.b. rekening mee.