ClearVox info en producten

ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovativiteit en flexibiliteit vinden wij bij ClearVox ontzettend belangrijk. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar software ontwikkeling. Onze klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is zijn wij in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox communicatieservers zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem.

Er zijn een tweetal ClearVox communicatieservers:

· ClearVox Small Business Edition voor 5 tot 100 gebruikers
· ClearVox Enterprise Edition voor 100 tot 500 gebruikers

ClearVox maakt gebruik van een op Red Hat Enterprise gebaseerde Linux /CentOS distributie. Beide communicatieservers zijn softwarematig identiek en beschikken beide over dezelfde functionaliteiten. De IP-communicatieserver van ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar software ontwikkeling.

De klant betaalt voor het aantal gebruikers en meer niet. Functies zoals gespreksopname, uitgebreide IVR / Voicemail routeringen, keuze menu’s (Auto attendant) , wachtrijen (Queue) mogelijkheden met informatie over aantal wachtende en gemiddelde wachttijd, “click to dial”, GSM integratie (FMC / Mobile Twinning ), koppeling met Outlook, koppeling met CRM / ERP applicaties. Het behoort allemaal tot de standaard mogelijkheden van de ClearVox.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn de kernwoorden bij het ontwikkelen van applicaties. ClearVox kan u helpen bij het invullen van specifieke klanten wensen. Dit doen wij door maatwerk telecom en domotica applicaties te ontwikkelen en integratie diensten te leveren, zodat u sneller en effectief kunt inspelen op veranderingen.

De ClearVox IP-PBX werkt op basis van Open Standaarden en alle telefoontoestellen die SIP ondersteunen kunnen worden gebruikt. Wij hebben een ruime ervaring met bijvoorbeeld Aastra Mitel, Gigaset (en PRO), Polycom, Panasonic, Snom, Patton, Grandstream, Unify Linksys etc. ClearVox is niet VoIP / SIP / ISDN provider gebonden. 100% keuzevrijheid. Compatible met de meeste Nederlandse en Belgische SIP trunk  aanbieders.

Meer info: verkoop@BusinessCom.nl of via http://www.televersal.com/adressen/