ClearVox introductiesessie op 28 april 2015 in Mechelen (BE)

Oplossingen die de noden van onze markten beantwoorden, dat is waar we bij Televersal/BusinessCom constant naar op zoek zijn.  Daarom tekenden wij recentelijk een distributie-overeenkomst met fabrikant ClearVox.  Wij durven ClearVox gerust een van de meest veelzijdige en professionele IP communicatiesystemen te noemen die momenteel voor onze markt beschikbaar zijn.  Toch zijn « flexibel » en « eenvoud » 2 woorden die in 1 zin kunnen genoemd worden als we over een ClearVox oplossing spreken. En dit is maar 1 van de vele redenen waarom wij ervan overtuigd zijn dat ClearVox een groot succes zal worden op Belgische bodem!

Flexibel

• omdat ClearVox een lokale fabrikant is en daarom als geen ander de communicatienoden van onze markt kan beoordelen
  • omdat de oplossing een 100% eigen ontwikkeling is van ClearVox en de developpers zo op een snelle manier klantspecifieke wensen kunnen ontwikkelen
  • omdat op de ClearVox communicatieserver tal van toestellen van verschillende vendoren kunnen worden aangesloten

Eenvoudig

• omdat er standaard in de server een berg aan functionaliteiten is meegenomen
  • omdat uw engineer de installatie zo zal ervaren door tools als autoprovisoning van de toestellen en tal van andere functies die het hem gemakkelijk maken
  • omdat een offerte voor een ClearVox oplossing met alle toeters en bellen op 3 artikelcodes klaar is

Er zijn nog tal van andere redenen waarom wij vinden dat u met deze oplossing moet kennismaken!  Daarom nodigen wij u met veel enthousiasme uit voor een presentatie en demonstratie van de ClearVox communicatieserver.

Datum          28 april 2015

Tijd                9.30u – 12.30u

Lokatie         Televersal, Battelsesteenweg 455D, 2800 Mechelen

Hosts            Bas Boers – Leen Cluyts

Schrijf u in vóór 10 april per mail aan leen.cluyts@televersal.com.  Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt!

Graag tot dan!

Televersal team BELUX