ClearVox IVR #004 (Groepsoproep met andere beltonen)

Het is mogelijk om in de ClearVox een groepsoproep te doen en een andere beltoon voor de MITEL 6700i en 6800i, SNOM toestellen mee te sturen.

Met als eerste optie;

Ringing

SIPAddHeader (Command data):

• Alert-Info: info=<silent>                     (Toestel gaat over, Voicemail LED knippert maar geen beltoon)

• Alert-Info: info=<Bellcore-dr1>         (Beltoon Bellcore dr1, default ringtone en hoeft niet in de IVR toegevoegd te worden)

• Alert-Info: info=<Bellcore-dr2>         (Beltoon Bellcore dr2, ringtone 2)

• Alert-Info: info=<Bellcore-dr3>         (Beltoon Bellcore dr3, ringtone 3)

• Alert-Info: info=<Bellcore-dr4>         (Beltoon Bellcore dr4, ringtone 4)

• Alert-Info: info=<Bellcore-dr5>         (Beltoon Bellcore dr5, ringtone 5)

Voor Gigaset:

• DE700/900 Release 02.00.05 or higher
  • DE310/410 Release 02.00.02 or higher

Ringing

SIPAddHeader (Command data):

• Alert-Info: <http://127.0.0.1>\;info=alert-internal      (Beltoon Internal te selecteren via webbrowser: Instellingen > Telefonie > Lijnen bewerken > Geavanceerde Instellingen en dan onderin)
  • Alert-Info: <http://127.0.0.1>\;info=alert-external     (Beltoon External te selecteren via webbrowser: Instellingen > Telefonie > Lijnen bewerken > Geavanceerde Instellingen en dan onderin)
  • Alert-Info: <http://127.0.0.1>\;info=alert-group         (Beltoon Group te selecteren via webbrowser: Instellingen > Telefonie > Lijnen bewerken > Geavanceerde Instellingen en dan onderin)