ClearVox handmatig schakelen tussen dagstand en nachtstand (Aastra)

Het aanmaken van een handmatige dag/nacht stand kan via de Actie "Naar Gespreksroutering" onder nummer "Standaard" of bij een "Nummer"

Klik je op het routerings logo bij waarde kom je afhankelijk van Standaard" of "Nummer" bij een van de onderstaande routeringen.

Hier staat meestal "Standaard" deze tekst pas je aan naar "Dagstand" Druk je op de + dan komt er een regel bij waar je een naam bv Nachtstand aan hangt, de volgorde is 0, 1, ...ect afhankelijk welke volgorde je in je display wilt zien.

Ga nu naar de het IP addr van het betreffende toestel via een brouwser > Softkeys and XML > Top Keys >

Dus bv: http://192.168.9.15/awi/xml/route.php?ext=3112345678&key=7

Wil je kunnen togglen tussen Dag en Nacht dmv 1 toets;

Type: XML

Label: Dagstand | Nachtstand

Value:

http://<ip-adr-clearvox>/awi/xml/route-set.php?ext=<gespr-rout-nr>&choice=Nachtstand | http://<ip-adr-clearvox>/awi/xml/route-set.php?ext=<gespr-rout-nr>&choice=Standaard

Het teken | moet ertussen om te wisselen tussen de teksten.

bv: http://192.168.9.15/awi/xml/route-set.php?ext=31413387200&choice=Nachtstand | http://192.168.9.15/awi/xml/route-set.php?ext=31413387200&choice=Standaard