ClearVox aansluiten op een Patton SN463x tbv ISDN netlijnen

ClearVox aansluiten op een Patton SN463x tbv ISDN netlijnen.

SN4634/3BIS/EUI, SN4635/3BIS/EUI*, SN4638/5BIS/EUI en SN4639/5BIS/EUI*
 Firmware versie R6.2 en hoger: Firmware download

**Voor toepassingen waarbij FAX gebruikt wordt op de aangesloten pbx kan het beste voor de SN4635 of SN4639 gekozen worden. Deze zijn namelijk voorzien van HPC (High Precision Clocking).

Patton voorbeeld config klik hier (of onderaan op de pagina)
  In dit voorbeeld heeft de ClearVox IP adres 192.168.9.15
 Het IP adres van de SmartNode is 192.168.9.20
  Gateway die gebruikt is was 192.168.9.1
 Deze aanpassen naar IP adressen die in eigen netwerk valt.

BRI 0/1 t/m 0/4 gebruiken, meervoudig ingesteld pmp
 Dus eerste BRI poort 0/0 overslaan!!!! (Dit is een fallback poort bij stroom uitval)
 BusinessCom / Televersal +31413724200

Pas de onderstaande regel aan Links zonder 0 rechts met 0 voor
 buitenlijn:
 context cs switch                context cs switch
 national-prefix 0                  national-prefix 00
 international-prefix 00        international-prefix 000

IP trunk aanmaken in de ClearVox op basis van Generiek - DID

Gebruikersnaam:                              je telefoonnummer zonder 0
 Wachtwoord:                                     leeglaten
 SIP domein:                                     IP Adres PATTON
 Proxy server:                                   IP Adres PATTON
 Standaard extern callerid:                je telefoonnummer zonder 0
 Transport protocol:                           udp
 Authenticatie gebruiker:                   je telefoonnummer zonder 0
 Ondersteuning voor videobellen:     Uitvinken
 Aantal gelijktijdige kanalen:              2/4/6/8 (1 op 1 met ISDN)
 Gebruik NAT:                                   Uitvinken
 Voorloop code:                                 leeg, 0 of 920 t/m 930
 Registreren:                                     Uitvinken
 Activeren:                                         Aanvinken