Niet storen toets aanmaken op Aastra 6800

Het is mogelijk om een toggle toets op een Aastra 6800i aan te maken en dat het Label veranderd afhankelijk van of DND aan of uit staat.

Browse naar het ip adres van het toestel, login met admin/22222 > Operation > Softkey and XML > Top Keys (Tabblad)

Maak een XML toets aan met de volgende gegeven;

• Type:    XML
  • Label:   NietStoren AAN|NietStoren UIT
  • Value:   http://<ip-addr_ClearVox>/awi/xml/dnd.php?ext=$$SIPUSERNAME$$&1&type=dnd | http://<ip-addr_ClearVox>/awi/xml/dnd.php?ext=$$SIPUSERNAME$$&dnd_clear=1