Patton SN411x/JS voorbeeld configuratie Analoog SN4112JS SN4114JS SN4118JS SN4112S/JS

Voor de Patton SN411x/JS (4112, 4114, 4118 respectievelijk 2, 4, 8 analoge poorten) serie hebben wij een voorbeeld configuratie samen gesteld zodat het product sneller in bedrijf te stellen is. De Patton SN4112S mist de seriële console poort en gebruikt daarom afwijkende firmware (Filename begint met SN4112S).

De verschillende modellen zijn in een kitlist in de webshop te vinden: http://www.televersal.com/shop/index.php?kitlistId=78

Let er op dat voor het aansluiten van analoge toestellen de 'JS' variant nodig is. De 'JO' variant is voor het aansluiten van analoge netlijnen op een IP-pbx en is hier verder niet van toepassing.

Gebruik de bijgevoegde *.zip file om de Patton via 'Import Firmware' te updaten. De SN4112, SN4114 en SN4118 gebruiken de firmware die begint met SN4110. De SN4112S versie gebruikt de firmware file waarvan de naam begint met SN4112S.

Download de *.txt configuratie-file en pas de de volgende instellingen aan:

• IP-adress(en)
  • Username SIP-accounts
  • Wachtwoord SIP-accounts
  • Toestelnummers

De voorbeeld file is bedoeld voor een SN4118 (8 poorts) maar kan ook gewoon voor de SN4112(S) en SN4114 gebruikt worden (natuurlijk maar 2 respectievelijk 4 poorten ter beschikking).
Na de aanpassingen kan de file naar de SmartNode geupload worden. Ga hiervoor webbased naar de SmartNode en ga naar import\export als volgt:

Na het uploaden zal de patton geherstart moeten worden d.m.v. de knop 'reload'

Nummerweergave (FSK) en in de wacht zetten is getest op zowel Unify Openscape Business als Hipath met HGkaart.

Mocht niet alles direct werken, dan is HIER beschreven hoe er via debugging meer informatie uit de Patton te halen is.

Voor SIP platformen waarbij alle registraties van een unieke <IP-adres>:<Sourcepoort> moet komen is er ook een voorbeeldconfiguratie toegevoegd. Deze is een stuk on-overzichtelijker dan de normale configuratie maar kan zeker van pas komen bij Cisco die anders maar één poort laat registreren.