Patton SN463x SN466x voorbeeld configuraties BRI ISDN2 SN4634 SN4635 SN4638 SN4639 SN4660 SN4661

Deze Serie is End of Life en opgevolgd door de SN4131 variant met een daarbij behorende configuratie file. Zie hiervoor dit ARTIKEL

Voor de Patton SN463x en SN466x serie (4634, 4635, 4638, 4639, 4660 en 4661) hebben wij een aantal voorbeeld configuraties samen gesteld zodat het product sneller in bedrijf te stellen is.

SN4634 / SN4635 2x ISDN2 (3e = failover ISDN2)

SN4638 / SN4639 4x ISDN2 (5e = failover ISDN2)

SN4660 / SN4661 8x ISDN2 (geen failover ISDN2)

Voor toepassingen waarbij DECT en/of fax gebruikt wordt op de aangesloten pbx kan het beste voor de SN4635, SN4639 SN4661 gekozen worden. Deze zijn namelijk voorzien van HPC (High Precision Clocking).

Faxen over SIP blijft natuur een 'Best Effort' gebeuren en kan niet gegarandeerd worden.

De voorbeeldconfiguraties voor de SN4660/4661 zijn voor de 8x BRI (8BIS16V) variant en niet voor de versies met zowel BRI als Analoge poorten.

De verschillende modellen zijn in een kitlist in de webshop te vinden: http://www.televersal.com/shop/index.php?kitlistId=78

Voorzie de patton van de bijgevoegde firmware door de zipfile te importeren onder Import\Export en dan firmware import. Volg dan voorgestelde stappen.

Download de meest geschikte configuratie en pas de de volgende instellingen aan (ook voor onze BCOM trunk is er een configuratie beschikbaar):

• IP-adress(en)
  • Username SIP-account
  • Wachtwoord SIP-account
Na de aanpassingen kan de file naar de SmartNode geupload worden. Ga hiervoor webbased naar de SmartNode en ga naar import\export als volgt:

Na het uploaden zal de patton geherstart moeten worden d.m.v. de knop 'reload'

Kies hieronder uit de meest geschikte file.