Patton SN-DTA voorbeeld configuratie BRI ISDN2 SNDTA

Voor de Patton SN-DTA (DTA,  1BIS2V, 2BIS2V, 2BIS2VHP,2BIS4V, 2BIS4VHP) serie hebben wij een aantal voorbeeld configuraties samen gesteld zodat het product sneller in bedrijf te stellen is. De SN-DTA serie is uitsluitend te gebruiken voor het koppelen van een Sip provider naar de BRI poorten van een (legacy) telefooncentrale en niet andersom (ISDN netlijnen naar een IP-pabx)

Voor toepassingen waarbij DECT en/of fax gebruikt wordt op de aangesloten pbx kan het beste voor de SN-DTA/2BIS4VHP/EUI gekozen worden. Deze is namelijk voorzien van HPC (High Precision Clocking).

Onlangs heeft Patton besloten alleen nog maar de HPC versies van de SN-DTA variant te leveren: SN-DTA/2BIS2V4HP/EUI en SN-DTA/2BIS4VHP/EUI.

De verschillende modellen zijn in een kitlist in de webshop te vinden: http://www.televersal.com/shop/index.php?kitlistId=78

Voorzie de patton van de bijgevoegde firmware door de zipfile te importeren onder Import\Export en dan firmware import. Volg dan voorgestelde stappen.

Download de configuratie file (*.txt) en pas de de volgende instellingen aan (er is ook een configuratie voor onze BCOM trunk):

• IP-adress(en)
  • Username SIP-account
  • Wachtwoord SIP-account
  • Default P-P ISDN2 voor P-MP 2x de regel 'protocol pp' verwijderen.
  • Eventueel de regels voor het nummer dan wel domain name meesturen activeren door de hekjes weg te halen en geldige waarden in te vullen.
Na de aanpassingen kan de file naar de SmartNode geupload worden. Ga hiervoor webbased naar de SmartNode en ga naar import\export als volgt:

Na het uploaden zal de patton geherstart moeten worden d.m.v. de knop 'reload'

Kies hieronder uit de meest geschikte file en de firmware file.