Welke ECSTA drivers zijn er beschikbaar?

ECSTA zorgt voor de koppeling van CSTA van de telefooncentrale naar de Estos Procall server. Voor ECSTA zijn licenties benodigd aan de Estos zijde en indien noodzakelijk ook aan de kant van de telefooncentrale.

Hieroder een overzicht van de beschikbare ECSTA drivers:

Online overzicht: http://www.estos.com/products/drivers-middleware/ecsta-series/compatible-pbx-systems-and-phones.html

Product System Requirements

Siemens

ECSTA for Siemens HiPath 2000/3000/5000 Hicom 150 / 300H Siemens HiPath CAP-S 2.0 / 3.0 licences
ECSTA for Siemens HiPath 2000/3000/5000 HiPath 2000 / 3000 / 5000 series
ECSTA für Siemens HiPath 4000 via CAP HiPath 4000 Siemens HiPath CAP-S 2.0 / 3.0 licences
ECSTA für Siemens OpenScape Voice OpenScape Voice (aka HiPath 8000) CSTA licence

Alcatel-Lucent

ECSTA for Alcatel-Lucent OmniPCX, 4400 Series Alcatel OmniPCX Office Alcatel TAPI- or CSTA-licences
ECSTA for Alcatel-Lucent OmniPCX, 4400 Series Alcatel OmniPCX Enterprise Alcatel TAPI- or CSTA-licences
ECSTA for Alcatel-Lucent OmniPCX, 4400 Series Alcatel 4400 Alcatel TAPI- or CSTA-licences

Aastra

ECSTA for Aastra MX-ONE und BusinessPhone

Aastra MX-ONE Ericsson Business-Link or Application-Link

ECSTA for Aastra MX-ONE und BusinessPhone

Ericsson MD 110 Ericsson Business-Link or Application-Link

ECSTA for Aastra MX-ONE und BusinessPhone

Aastra BusinessPhone Ericsson Business-Link or Application-Link

ECSTA for Aastra 5000

Aastra 5000 (ex NeXspan) CSTA licence

ECSTA for Aastra 800

Aastra 800 (ex OpenCom X) CSTA licence

Cisco

ECSTA for Cisco CME Cisco CallManager Express (CME and UC500)
  • V 8.0 or higher
  • SIP/CTI (TR.87) interface

Mitel

ECSTA for Mitel Mitel 3300 Series
  • 3300 ICP R9.0 or MCD 4.0 or higher
  • MiTAI interface

Avaya

ECSTA for Avaya-Nortel via SIP Avaya-Nortel CS1000 TR.87 license
ECSTA for Avaya ACM Avaya Aura® Communication Manager
  • AES Version 4.2 or higher
  • TSAPI license

snom

ECSTA for snom 8XX snom SIP Phones Firmware 7.3.4 or higher
ECSTA for snom 3XX snom SIP Phones Firmware 7.3.4 or higher