Building blocks SMS API, Backup en SIP/VoIP

De Vast/Mobiele Gateway AS55x heeft 3 nieuwe building blocks:

1. Geintegreerde SMS/API server. Hierdoor is het mogelijk om SMS berichten vanuit een applicatie via de AS55x eenvoudig te realiseren (max. 30 gelijktijdige SMS-kanalen)
  2. Backup functionaliteit: indien de AS55x in passthrough wordt aangesloten (tussen het vaste netwerk en dePBX) en het vaste netwerk valt uit, dan wordt automatisch het gesprek via mobiel gerouteerd. U bedrijf zit dusNOOIT zonder telefonie.
  3. SIP/VoIP upgrade voor de BRI/AS55x Gateways. Uw klant is hiermee toekomstvoorbereid; immers schakelt hij over van een ISDN2 naarSIP telefooncentrale, dan kan hij dezelfde Gateway blijven gebruiken.

Building blocks zijn eenvoudig via een software licentie te activeren.

Alle AS55x Gateways hebben nu 6 building blocks:

• GSM Mobility Extender
  • SMS-Comfort
  • IntelliDial
  • SMS/API Server
  • Backup functionaliteit
  • SIP/VoIP Upgrade

ArtikelnummerOmschrijving
109085 SIP/VOIP upgrade AS55x/BRI – 4V
109084 SIP/VOIP upgrade AS55x/BRI – 1V and 2V
109076 SMS Server Upgrade – not needed when using SMS Comfort

Voor prijzen en meer informatie zie onze webshop